Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 11.07.2002

Durant el mes de novembre de l´any 2001 van començar les obres d´urbanització de les Rondes Doctor Anglès i Doctor Manresa de Canet, les quals es van encarregar, mitjançant concurs públic, a l´empresa FORMSACE, SL.

Aquesta urbanització té un cost de 751.265,13 €, import que inclou l´adjudicació de les obres, l´encàrrec de direcció tècnica i l´estudi de seguretat i salut. La Diputació de Barcelona va atorgar per aquestes obres una subvenció de 210.354,23 €; l´Ajuntament de Canet es fa càrrec de poc més de 190.000 €; i la resta està finançat pels veïns, mitjançant el pagament de contribucions especials i quotes d´urbanització.

Perquè el trànsit de la zona no quedi interromput, s‘ha instal·lat un semàfor per donar pas alternatiu als vehicles i, així, fer aquesta zona més accessible, malgrat les dificultats que tota obra comporta.

Amb aquesta urbanització, les rondes es convertiran en els eixos de circumval·lació del municipi, millorant substancialment la circulació pels carrers i rieres del nucli urbà; aquestes obres també comportaran un augment de la qualitat de vida dels veïns de la zona i suposaran una solució als problemes que pateixen, com poden ser la pols o els sorolls del trànsit, la qual cosa fa que aquestes infraestructures siguin una necessitat justificada.

LES DADES

Cost de la inversió:

751.265,13 €

Empresa constructora:

FORMSACE,SL
Mitjançant concurs públic

Inici de les obres:

Novembre de 2001

Termini d´execució:

Sis mesos