Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
El pilot de motos se'n va al ral.li Lisboa - Dakar
PUBLICAT Dimarts, 18.12.2007

Aquest diumenge 23 de desembre, el passeig Marítim de Canet es vestirà de festa per acomiadar el pilot de motos Joan Pedrero, que aquest any s'estrena al ral.li més dur del món: el Lisboa - Dakar.

Avís: en cas de pluja, la festa es farà a la pista d'hoquei, darrere el Pavelló d'Esports

Joan Pedrero Tot i la seva joventut, vint-i-nou anys, Joan Pedrero té a les espatlles un ampli palamarès en la modalitat d'Enduro, aconseguit, sobretot, en els últims tres anys. Ara se l'ha convidat a participar a la competició automobilística més consagrada a l'actualitat. Ho farà en la modalitat de moto 525 centímetres cúbics.

Canet vol desitjar-li sort. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament s'ha preparat una jornada festiva que tindrà lloc aquest diumenge 23 de desembre a partir de les 11 del matí al passeig Marítim.
A partir d'aquesta hora els més petits podran enfilar-se i jugar en uns inflables situats al mateix passeig. A partir de les 12 tindrà lloc l'acte oficial de comiat que serà conduït pel locutor de Ràdio Canet i responsable de la informació esportiva, Dani Grao. Els regidors d'Esports, Antoni Isarn i el de Turisme, Albert Lamana, donaran pas a Joan Pedrero que arribarà a l'acte acompanyat d'un bon nombre de motos que han volgut recórrer amb ell els principals carrers de Canet.

Aquests dies s'ha donat d'alta un blog a internet a través del qual podreu conèixer més bé el pilot i seguir dia a dia el desenvolupament del ral·li.  A més a més de fotografies hi trobeu les impressions d'en Joan, els millors moments personals i de tot l'equip i podeu enviar-li comentaris i missatges de suport. L'enllaç amb el blog és aquest:  blogjoanpedrero

Si teniu moto i voleu acompanyar-lo en un recorregut pel poble que acabarà al passeig Marítim, la concentració de motos es farà a les 11.30 hores a la parada de bus de Comediants. Per tal de poder fer una previsió, us agrairíem que ens féssiu un correu electrònic indicant-nos quantes motos l'acompanyareu.