Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 25.06.2003

Aquest dissabte, dins els actes de

Festa Major

, hi haurà el CORREFOC. Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana ens fan arribar un seguit de recomanacions, indispensables per no tenir cap ensurt.

La sortida del CORREFOC serà a la plaça Macià i seguirà pels carrers Castanyer, Ample, riera Gavarra, carrer Verge del Carme, carrer Lluís Domènech i plaça Onze de Setembre.

A partir de les 19.00 hores no es podrà estacionar en el recorregut del CORREFOC i una hora abans del seu inici es tallarà el trànsit i l´accés al circuit.

A causa de la gran quantitat d'actes i per garantir-ne el bon desenvolupament, la Policia Local prega que no es facin servir els vehicles per circular pel centre del poble si no és imprescincible. Qui els utilitzi ha de tenir també en compte els canvis circulatoris previstos i les recomanacions dels agents.

RECOMANACIONS:

Els diferents serveis de l´Àrea de Seguretat Ciutadana de l´Ajuntament (Policia Local, Protecció Civil i també Creu Roja) estaran operatius per garantir que el CORREFOC es desenvolupi amb normalitat.

Per això és molt important atendre els següents consells de seguretat:

VIVENDES I ESTABLIMENTS SITUATS AL RECORREGUT:

  • Mantenir les portes i les finestres totalment tancades, persianes baixades, aparadors i vidres protegits, tendalls recollits, i no tenir roba estesa així com altres elements similars
  • Mulleu el bruc i els jardins

PARTICIPANTS DEL CORREFOC:

  • No s´ha de llençar aigua fins que finalitzi l´actuació
  • No està permès encendre foc, fumar i llençar petards a prop de les bosses o contenidors de material pirotècnic
  • No heu d'envair l´espai on el grup de foc fa l´actuació
  • Tenir especial cura dels menors

VESTIMENTA ACONSELLABLE:

  • Utilitzeu roba vella i no inflamable, preferentment de cotó amb mànigues llargues i coll tancat, pantalons llargs, sabates esportives, mocador al coll i barret o roba de palla.

Al llarg del recorregut del CORREFOC hi haurà els serveis assistencials, no dubteu de dirigir-vos a ells si ho necessiteu.

Per qualsevol dubte, contacteu amb la Policia Local al telèfon 93 7943735.


informació publicada el 25 de juny de 2003