ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament rep un primer informe sobre l'accident de l'Odèon
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
PUBLICAT Divendres, 23.11.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'equip de govern ha rebut de l'empresa SGS Tecnos, SA, un informe preliminar que fa una primera valoració de l'accident ocorregut dimecres al matí. En ell queda palès que s'ha produït un accident molt greu i sol.liciten poder elaborar un informe més exhaustiu que determini amb exactitud les causes que l'han provocat.

La direcció facultativa ostenta a la vegada les funcions de coordinació de seguretat i salut en l'execució de l'obra. En l'informe exposen que, degut a l'estat de l'obra, s'han d'enderrocar façanes de la planta primera de l'edifici original, tant de la plaça Colomer com del carrer Gram, ja que es  troben en un estat que comporta risc imminent de caiguda. També sol.liciten formigonar un mur que presenta risc d'esfondrament. 

Per aquest motiu l'alcalde Joaquim Mas ha emès un nou Decret en què s'autoritza dur a terme els treballs indispensables per al manteniment de la seguretat de l'immoble i per evitar riscos futurs. Es manté però, la suspensió de l'obra quan a la resta de treballs, fins que la direcció facultativa no emeti l'informe requerit per l'Ajuntament. El consistori ha fet còpia dels llibres d'incidències i d'ordres i assistències, i s'han tornat els originals a les empreses. 

El Decret s'ha comunicat també a la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ja que l'Odèon és un edifici catalogat (BCIL) i les actuacions que s'hi duen a terme estan subjectes a l'autorització autonòmica, en els termes de la Llei de patrimoni cultural català.

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^