Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 05.09.2007

Amb motiu dels actes més populars de la Festa Major Petita i Jubileu de la Misericòrdia previstos per als dies 7 i 8 de setembre, on tindrà lloc la processó de torxes cap al Santuari i la nativitat de la Mare de Déu, la Policia Local informa dels talls de trànsit i prohibicions d´estacionament previstos per aquests dies:

El dia 7 de setembre, amb motiu de la processó, l´estacionament de vehicles estarà prohibit entre les 19.00 i les 23 hores a tot el recorregut, afectant als següents indrets:

o Plaça Macià
o Carrer Castanyer
o Carrer Ample
o Rieres Buscarons, Pinar i Marià Serra
o Carrer Misericòrdia
o Passeig de la Misericòrdia i plaça del Santuari

El dia 8 de setembre, amb motiu de la nativitat de la Mare de Déu i dia central de la festa Major petita, cap vehicle podrà circular per les immediacions del Santuari de la Misericòrdia entre les 7 i les 22 hores. També es tallaran els accessos a través del passeig, el camp de Futbol i l´Avd. Àngel Planet. Tampoc s´hi podran estacionar els vehicles dins d´aquest tram, lloc on es faran les activitats i es muntaran les parades d´artesans.

La recomanació que es fa des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Policia Local és que s´eviti d´utilitzar el vehicle per tal de no crear embussos i problemes circulatoris innecessaris. En aquest sentit es podrà utilitzar el petit tren o bé arribar caminant a través del passeig de la Misericòrdia. Amb aquestes mesures tots podrem gaudir encara més de la festa major petita.