Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Trobada de docents i exposició pedagògica i tallers al voltant de l'educació artística
PUBLICAT Dimecres, 29.08.2007

imatge Trobada pedagògica El dia 5 de setembre es farà a Canet la XI Trobada pedagògica de l'Alt Maresme. L'organitza el Centre de Recursos Pedagògics Maresme III i s'adreça als professionals de l'educació.

Amb el títol Per amor a l'ART, és pretén acostar als docents els ensenyaments artístics, relacionant-los amb activitats de tots els àmbits: matemàtiques, llengua, edicació física i activitats interdisciplinars. Tot tractat des d'un enfocament que fomenti la diversitat, la transvesalitat i la multiculturalitat. Els professionals podran escollir les activitats que volen fer entre un catàleg de 33 propostes diferents que es faran en diferents espais, la Casa museu, l'Escola de Teixits i la Biblioteca. Entre els tallers que els mestres podran fer hi ha danses tradicionals i internacionals, audicions musicals, jocs rítimics o tallers de creació literària. 

La jornada es completa amb la inauguració de l'exposició Nens, objectes, monstres i mestres que es farà a la Casa museu fins al 21 de setembre. És una exposició pedagògica adreçada a tothom, en la qual se'ns mostraran activitats i projectes educatius fets en i per la comunitat educativa que poden constituir un valuós recurs per als educadors.

L'exposició es composa dels següents apartats:

  • Espai Projectes Educatius
  • Espai Objectes pedagògics
  • Espai Materials
  • Espai Vídeo
  • Cafè Entrevista (per deixar constància de les opinions generades per l'exposició)

L'exposició l'organitza Andrea Contino i KTON i CIA i trobareu tota la informació en el seu web:
www.nensimestres.net, que es d'on hem tret nosaltres la imatge que il·lustra aquesta informació.

Per tenir més informació de tots els actes que es faran a la Festa Majaor Petita cliqueu aquí