Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Des del 3 d'agost fins al 7 de setembre
PUBLICAT Dimarts, 07.08.2007

Passeig Marítim Com ja és habitual durant la temporada d'estiu, l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Canet i la Diputació de Barcelona ortganitzen activitats per dinamitzar la platja de Canet.  La finalitat que es persegueix és aconseguir que la platja sigui un lloc d'entreteniment i pràctica esportiva i no només una zona per prendre el sol.

Dins del ventall d'activitats esportives es cerca la varietat, tant en la disciplina com en la franja d'edat a la qual va destinada. És per això que hi podem trobar des del tradicional torneig de futbol platja fins a la dansa del ventre o les caminades col.lectives.

Calendari d´activitats:

BICICLETADA :
Divendres 3 d'agost, a les 19.00 hores.  Al passeig Marítim, davant del Neptú. (activitat ja duta a terme)

IX TORNEIG DE FUTBOL PLATJA
Del 8 al 22 d'agost. Inscripcions: del 30 de juliol al 7 d´agost a l'Oficina de Turisme. Preu: 100 euros per equip. Condició indispensable: a l'equip hi ha d'haver, com a mínim, dues noies.
El torneig es farà a les porteries de futbol 7 que hi ha al costat del Passeig Marítim.

CAMINADA
Divendres 17 d'agost, a les 19.00 hores. Sortida des del davant del Neptú. S'anirà fins al Pla de les Fonts, on s'acabarà amb uns estiraments.

TAI-CHI.
Tots els dimecres  d'agost i el primer de setembre, a les 19.00 hores. Davant del Neptú

DANSA DEL VENTRE
Tots els dijous d'agost i el primer de setembre, a les  19.00 hores. Davant del Neptú

Passeig Marítim JOCS A LA PLATJA
Els dilluns, des del 13 d´agost fins al 3 de setembre, jocs per a la mainada. Amb la col·laboració del Club Vela Canet que ofereix passejades amb barca. A partir de les 17.00 hores.

II CAMPINONAT DE VOLEI PLATJA
Els dies 23 i 24 d'agost. Inscripcions: del 8 al 22 d´agost a l'Oficina de Turisme. Preu: 20 euros per equip. Es farà al camp que hi ha al costat del Neptú.

BICICLETADA.
Divendres 31 d'agost, a les 19.00 hores. Sortida des del davant del Neptú. Es farà un recorregut similar al de l'activitat del 3 d'agost

CAMINADA
Divendres 7 de setembre, a les  19.00 hores. Sortida des del davant de Neptú.