ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exhaurits els 200 jocs Pinzellades de Canet
Se n'editaran 100 unitats més
PUBLICAT Dilluns, 11.06.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els promotors de la campanya Pinzellades de Canet, Unió de Botiguers, venedors de la Plaça Mercat i Ajuntament de Canet, han acordat ampliar en 100 unitats més, el joc de memòria sobre Canet.

diverses fotos del poble El motiu és la rapidesa amb què s'han exhaurit els 200 jocs que estaven editats esperant que els ciutadans omplissin les butlletes amb els cupons aconseguits a les botigues de Canet. La primera va ser la canetenca Florentina Rovira. Després d'ella cada setmana ha anat arribant gent a l'Àrea de Promoció Econòmica de Vil.la Flora amb tots els cupons plens. El regal, el joc Pinzellades de Canet i la possibilitat de rebre premis en vals de compra.

El centenar de jocs nous seran doncs per les pròximes persones que acabin d'omplir les butlletes. Com en les anteriors edicions d'aquest tipus de campanyes que uneixen comerç, història i lleure, la població s'ha bolcat a participar-hi.

Ja hi ha data per la festa de cloenda de la campanya Els cupons del botiguer. Es farà el 28 de juny, abans de la lectura del pregó de Festa Major. Se sortejaran els vals de compra entre totes les persones que hagin completat les butlletes amb els cupons que donen les botigues participants al moment de fer una compra. Recordem que les butlletes s'han de portar a Vil.la Flora. Teniu temps fins al 22 de juny.

El sorteig es farà a les vuit del vespre al carrer Ample. L'acte comptarà amb l'animació de Paku Pillu.

^