Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Acostem la cultura als nens i als no tan nens
PUBLICAT Dimecres, 25.04.2007

La diada de Sant Jordi d´enguany ha estat caracteritzada pels llibres, les roses, els premis i les coneixences internacionals. A les sis de la tarda ha començat, a la riera Sant Domènec, una festa que s'ha allargat fins a quarts de vuit, on els protagonistes han estat els nens, els nois i els adults.

De primer, Joan Dausà ha fet riure i cantar els més petits, amb el seu conte ple de cançons inventades que els nens i les nenes sabien continuar com si les haguessin sentides moltes vegades.

Sant Jordi 2007. Guanyadors Premi Bonal Després de gairebé una hora de rialles, Rafel Dulsat, tinent d´alcalde de Joventut ens ha fet saber els guanyadors del Concurs literari Sant Jordi 2007. L'acte també ha servit per presentar el nou carnet d'usuari del Puntdi.

Continuant amb els premis, Francesc Martín, regidor adjunt d´Educació, va ser l´encarregat de lliurar el premi Raimon Bonal, aquest any amb dos guanyadors, Bernat Salbanyà Rovira i Marta Vilà Dotras.

Per acabar la festa, Òscar Figuerola, tinent d´alcalde de Comunicació i Cultura, va presentar les parelles lingüístiques que s´han format aquest any. Setze persones es van conèixer per compartir una hora cada setmana, durant deu setmanes, i aprendre a comunicar-se en català, tant l´aprenent com el voluntari. L´escriptor, canetenc d´adopció, Ramon Erra, va col·laborar en aquesta presentació.