Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 13.05.2003

Aquest cap de setmana, Canet de Mar viurà un esdeveniment cultural i lúdic alhora, omplint de sons molts racons de poble.

logo re-percussió
Es tracta de RE-PERCUSSIÓ per l´Odeon. Amb aquest joc de paraules, l´Associació Cultural Plataforma Odeon, organitzadora de les jornades, pretén concentrar a Canet  percussionistes de tots els estils, sense oblidar la reivindicació d´un espai lúdic i cultural al municipi.


S´alternaran tallers, demostracions i concerts, tant en espais a l´aire lliure com en recintes tancats. Re-percussió s´iniciarà el divendres amb un concert a càrrec dels que l´endemà seran els professors dels tallers: Ernest Martínez, Quim Solé i Ignasi Vila, tres músics d´una gran experiència i professionalitat. També actuaran el mateix dia el grup MURURUS amb l´espectacle MURURUS-ON.

La convocatòria s´adreça a tothom, però sobretot als estudiants i als professionals de la música. No seran només unes jornades festives, sinó que Canet es convertirà en un espai d´estudi i intercanvi musical i cultural.  Es podrà ser espectador, però també membre actiu mitjançant els tallers de les diferents disciplines artístiques.
Tot el que s´hagi après als tallers es mostrarà al públic en un concert el dissabte al vespre.

I com a espetec final, TACTEQUETÉ i TAMBORA MUTANTA, dues formacions de percussionistes, oferiran un concert a l´Envelat de Vil·la Flora.

Canet de Mar es convertirà doncs, i per primer cop, en punt de trobada de percussió de tots els estils.  Re-percussió neix amb la intenció de perdurar en el temps i  de fer sonar la reivindicació d´un espai  per a tots a Canet.

Si vols saber què i quan, entra aquí o al web de l'ACPO

informació publicada el 13 de maig de 2003