ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pinzellades de Canet, el nou joc del poble
Presentació aquest diumenge 25 de març
PUBLICAT Dilluns, 19.03.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartell Pinzellades de Canet Ja hi ha data de sortida per a la nova iniciativa que el comerç de Canet ha estat treballant més intensament en els últims mesos.

És un projecte molt engrescador anomenat Pinzellades de Canet que serà presentat aquest diumenge dia 25 de març a les 12 del migdia a la Casa museu Domènech i Montaner

Aprofitant aquest acte, a partir de les 11 del matí, també es farà una passejada modernista pels carrers de Canet i hi haurà tallers lúdics per als més petits.

Amb aquest projecte, continuació dels àlbums de cromos, M'agrada Canet i Canet pas a pas, que tant bona acollida varen tenir entre els vilatans, tots els comerços ofereixen la possibilitat d'obtenir un preuat obsequi dissenyat en exclusiva per a l´ocasió: un magnífic estoig on s´hi guarda un preuat tresor: 20 imatges inèdites dels trets distintius més significatius de la vila de Canet de Mar, l´explicació acurada del seu significat i una estudiada presentació en forma de joc sobre la memòria local.

Per obtenir aquest obsequi caldrà completar una llibreta amb uns cupons que els establiments participants oferiran als seus clients en cada compra. Les 200 primeres persones que aconsegueixin omplir aquestes llibretes obtindran gratuïtament el joc. Tanmateix totes les llibretes emplenades abans del dia 23 de juny participaran en un sorteig de vals de compra.

Aquest original sistema recorda els antics cupons Vegé o Cupons Spar que en la dècada dels anys 60 tantes famílies utilitzaven. Al no haver-hi cap altre forma d´obtenir-lo farà que cada col·lecció sigui única per a la persona que l'aconsegueixi,  convertint-se, per tant, en un preuat objecte de desig.

^