Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 19.12.2006

El dia 30 de novembre, el Ple de l´Ajuntament va acordar adjudicar el contracte per a les obres de rehabilitació de l´Odèon a l´empresa Construcciones Solius, SA pel preu d´1.363.551,02 €. El Ple va aprovar aquest acord per nou vots a favor, set en contra i una abstenció. 

Abans, però, el Ple va haver de votar la urgència d´incloure un punt en l´ordre del dia, que tenia a veure amb l´Odèon. Era la resolució d´una al·legació al projecte de rehabilitació d´aquest edifici i de la plaça Colomer. El Ple municipal va desestimar aquesta al·legació i, així, es va poder adjudicar l'obra.
 
És previst que les obres de rehabilitació del futur teatre municipal comencin a principis de l´any que ve i triguin uns vuit mesos a enllestir-se.

Amb aquest nou pas, comença una nova etapa en la recuperació del teatre, recuperació que va començar fa quatre anys amb la compra de l´edifici per part de l´Ajuntament. Des de llavors, han estat molts els passos que s´han hagut de seguir per aconseguir, finalment, l´inici d´aquestes obres, les quals, no només ens donaran un nou edifici per al poble, sinó que també aportaran un nou espai verd i una revitalització del centre històric de Canet.