Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 16.10.2024
Trobada diputada - Turisme

Consorci, Diputació i càrrecs electes participen en una jornada de treball sobre el sector turístic al Maresme

La presidenta del Consorci, Carme Ponsa, i la diputada de Turisme, Abigail Garrido, s'han reunit amb alcaldes i alcaldesses i també regidors i regidores de la comarca del Maresme. Entre els electes hi havia la regidora de Turisme de Canet, Glòria Jiménez. 

Era una jornada de treball per fer balanç de les accions impulsades en diferents àmbits per convertir el Maresme en una destinació turística de referència.

La trobada ha servit per fer balanç dels projectes en matèria de sostenibilitat, digitalització i intel·ligència turística, competitivitat i professionalització del sector, a més de les accions de promoció i màrqueting per millorar la marca Maresme.

La presidenta del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Carme Ponsa, ha posat l'accent en les diferents iniciatives que s'estan treballant des del Consorci, com el recentment inaugurat Passaport dels Museus del Maresme.

Un dels grans eixos de treball al Maresme és l'Eurovelo 8. Xavier Ponsdomènech, Conseller de Transparència, Bon Govern i Planificació Estratègica del Consell Comarcal, ha detallat en quin punt es troba actualment el desenvolupament d'aquesta ruta cicloturística que va des de Cadis fins a Atenes i que involucra els municipis de la comarca. El projecte inclou millores que afecten a la transició energètica i sostenible del territori i s'està desplegant gràcies a una subvenció dels fons europeus Next Generation.

La jornada ha tingut lloc a l'hotel AB Boutique de Sant Vicenç de Montalt, on també els càrrecs electes han pogut plantejar els seus dubtes i propostes per tal de millorar el sector turístic de la comarca.