Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 09.07.2024
canet rock 2024

Membres del Govern municipal van rebre al Canet Rock al president de la Generalitat i al del Parlament. 


25.000 assistents, entre els quals hi havia el president de la Generalitat, Pere Aragonès i el del Parlament, Josep Rull. 

------

Ha estat l'edició més festiva de totes. El Pla d'en Sala s'ha omplert de gent amb ganes de festa i d'escoltar els i les artistes que hi han participat. 

La desena edició s'ha iniciat amb les actuacions de Ginestà, O-Erra i Julieta en tres actuacions que han escalfat l’ambient. Cap a quarts de deu ha arribat un moment molt especial, amb l'aparició dels 30 artistes de la Banda Canet Rock, que han interpretat les cançons que resumeixen la música en català de les últimes dècades. Clàssics que s’han encadenat amb actuacions com les de Lluís Llach amb The Tyets, L’Elèctrica Dharma amb 31 Fam o Lluís Gavaldà amb Figa Flawas i la sorpresa de la nit, el retorn de Pemi Fortuny, de Lax'n'Busto, amb els Gossos. També hi ha hagut un sentit homenatge per Pau Donés i Jarabe de Palo, que van actuar al Canet Rock al 2017.  

Pel Canet Rock 024 també han passat Els Catarres, 31 Fam, Oques Grasses, Miki Núñez i Figa Flawas. La festa ha acabat amb La Fúmiga i amb la sortida del sol al ritme dels The Tyets. Una clausura que tanca una desena edició espectacular i amb ella una dècada en què CANETROCK s’ha convertit en la referència de la música en català i un festival que és sinònim d’èxit. Deu anys de festival amb entrades exhaurides en totes les edicions i més de 250.000 espectadors. En total 140 actuacions, amb 1.500 cançons.

Regidors i regidores de l'Ajuntament tampoc se l'han volgut perdre i han fet d'amfitrions d'autoritats com el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès i el recent nomenat president del Parlament de Catalunya, Josep Rull. 

D'altra banda, des de l'Alcaldia s'ha informat que tot l'esdeveniment s'ha desenvolupat sense incidents. 

Canet Rock 2024

Canet Rock 2024