Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 18.06.2024
passaport de lectura

La Biblioteca P. Gual i Pujadas posa en marxa, un estiu més, el “Passaport de Lectura Gènius”, una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona pel foment de la lectura adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys.


PASSAPORT DE LECTURA, TOT UN REPTE!L'activitat, que es durà a terme del 17 de juny al 13 de setembre, consisteix a emprendre un viatge a través dels llibres de la Biblioteca, que permetrà descobrir als infants participants el meravellós món de la lectura i les històries i fets que es poden descobrir en els llibres. A més, aquest any, reptem als infants a escollir lectures dins unes categories determinades, per fer-ho encara més divertit!

Com hi pots participar? Vine a la Sala Infantil amb el carnet de biblioteques i demana el teu Passaport de Lectura, tria un llibre i comença el viatge!!!

Tindràs fins al 13 de setembre per llegir tants llibres com vulguis. 

Però, si llegeixes 6 llibres de les categories del repte de lectura (1 còmic, 1 revista, 1 llibre de detectius, 1 llibre de coneixements, 1 llibre amb la portada de color groc i 1 llibre d’elecció lliure), podràs participar en el sorteig de regals sorpresa i convertir-te en un Superlector o una Superlectora.

Omple les fitxes del teu passaport de lectura amb els sis llibres del repte de lectura que hagis triat, els pots llegir en l’ordre que vulguis. Per cada lectura rebràs un adhesiu amb els personatges del Gènius que podràs enganxar a les pàgines centrals. Quan hagis llegit els sis llibres i n’hagis omplert les fitxes i enganxat cada adhesiu hauràs completat l’aventura.

El 13 de setembre, després de l’hora del conte, farem el sorteig de regals entre tots els lectors/es que hagin aconseguit omplir el seu Passaport de Lectura amb els 6 adhesius.

Recorda que el Passaport de Lectura Gènius és personal i intransferible. Si vols més informació, pregunta a la Sala infantil de la Biblioteca!