Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 10.11.2023
Città infinita - web

LA CITTÀ INFINITA és l'activitat que impulsen les arees d'Educació i Participació ciutadana amb motiu del Dia Internacional del Drets dels Infants. Serà a la riera Sant Domènec el diumenge 19 de novembre d'11.30 a 14.30 hores i de 15.30 a 18.30 hores


Com vols que sigui la teva ciutat?

A través de la performance lúdica, participativa i sostenible de La città infinita, els infants i les seves famílies col·laboren per aconseguir una nova idea de ciutat.

La Città infinita és un joc constructiu amb materials industrials reciclats, principalment fusta. D'aquesta manera l'activitat esdevé un espai que afavoreix el treball en grup i la participació d'infants i adults amb d'una mirada creativa cap a un concepte de ciutat sostenible. 

L'activitat se sustenta en valors i principis educatius com:

🔸 L’afirmació del dret al joc.
🔸 La proposta de la sostenibilitat a les noves generacions mitjançant la utilització i la reutilització de residus industrials.
🔸 La reactivació d’un diàleg col·lectiu sobre els temes de la ciutat i de la ciutadania activa, sol·licitant particularment l’aportació d’infants i de joves.
🔸 La participació manual, constructiva i emocional de tots: no hi ha una edat específica per jugar a la città infinita.
🔸 La promoció dels jocs constructius i de cooperació, capaços de fomentar el diàleg i l’intercanvi de coneixements i habilitats.

Diumenge 19 de novembre en horari de matí (d'11.30 a 14.30 hores) i tarda (de 15.30 a 18.30 hores), a la riera Sant Domènec, celebrarem el Dia Internacional dels Infants (que és l'endemà, dia 20), amb aquesta activitat que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Si voleu saber-ne més: 

La Città Infinita (lacittainfinita.com)

 Constitució del Nou Consell d'Infants de Canet de MarLa Città Infinita és un dels actes de la Constitució del Consell d'Infants del Curs 23-24. 

Tot és a punt doncs perquè arrenqui el nou Consell. Diumenge 19 es donarà el tret de sortida al segon Consell d'Infants de Canet de Mar, després de la cloenda del primer quan va acabar el curs 22-23. 

Per celebrar el nou inici s'han preparat activitats per tota la família. I la Città infinita és una d'elles. 

Consell d'Infants 2023 - 2024