Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 13.10.2023
JEP 2023

Com cada any per aquestes dates, se celebren les Jornades Europees del Patrimoni i la Casa Museu Lluís Domčnech i Montaner participa fent jornada de portes obertes dissabte i diumenge i acollint dues activitats: dissabte una visita comentada a l'exposició temporal i diumenge al matí un taller de rajoles modernistes.


Del 13 al 15 d'octubre, 296 equipaments patrimonials i entitats organitzen activitats gratuïtes sota el lema "Patrimoni viu", incidint en la importància de conservar i salvaguardar el nostre patrimoni.

Amb motiu de les jornades, la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner ofereix un taller gratuït de rajoles per a tota la família i una visita guiada a l'exposició temporal.

🗓 Dissabte, a dos quarts de set de la tarda, els comissaris de la mostra Domènech i Montaner. Modernisme i modernitat, Carles Sàiz i Gemma Martí acompanyaran als visitants en un recorregut comentat per l'exposició, que fa palesa la contribució de l'arquitecte en la modernització de Canet de Mar. Es plantejaran reflexions sobre la seva evolució social i urbanística, per comprendre millor el passat i el present i així poder imaginar el futur de la vila.

🗓 El diumenge d'11 h a 12h i de 12 h a 13h la Victoria Ibars, artista-ceramista, guiarà un taller per tota la família on es modelaran i pintaran rajoles  inspirades en una peça del museu. El modernisme va ser un corrent artístic que va impulsar l'artesania. Amb aquest taller podràs emportar-te a casa la teva pròpia rajola modernista. Serà una bona ocasió per conèixer la tècnica en un entorn incomparable; la casa d'estiueig del pare del modernisme català, l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. L'activitat es recomana per adults i nens a partir de sis anys, els menors hauran de venir acompanyats d'un adult.

 ℹ️ L'accés a la Casa Museu serà gratuït durant els tres dies de celebració de les JEP.

Per inscripcions a la visita comentada cal fer reserva trucant al telèfon 652882457 i al taller al 937954615. Les places són limitades.

JEP 2023

JEP 2023

Fitxer: Cartell_activitats_JEP_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 521.47 kB