Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 05.10.2023
Activitats Octubre 2023 - La Masoveria

Joventut anuncia totes les activitats que han preparat per aquest octubre.

Són activitats que tenen inscripció prèvia, que s'ha de fer directament a La Masoveria. Hi ha tallers, manualitats, cuina, jocs i sortides. 

Recordeu que teniu Sala d'Estudi, de dimarts a dijous de 17.00 a 18.30 hores. 

Trobareu més informació a les seves xarxes socials. També podeu posar-vos en contacte a través del telèfon 📲 722 64 25 78


Destaquem:  

·        Sortida a la Sala Golem d'escalada, a Arenys de Munt: activitat gratuïta d’escalada adreçada a joves de 12 a 15 ans. El dia 28 d’octubre a les 17h. Inscripció prèvia a La Masoveria.

·        Tècniques d'estudi: com, on i quan ens posem a estudiar? El taller facilitarà als joves, de 12  a 18 anys, eines i estratègies per millorar el seu temps d'estudi i els ajudarà a planificar i organitzar el material d'estudi per obtenir un bon resultat i millorar la qualitat de l'aprenentatge. 

Tindrà lloc virtualment el proper dia 18 d'octubre, a les 17.30 hores. Per més inscriure’s accediu al formulari: formulari d'inscripció

 Taller tècniques estudi

 Pla de Comunicació de Joventut D’altra banda, gràcies el suport de la Diputació de Barcelona, Joventut està elaborant un Pla de Comunicació. Per aquest motiu ha publicat un qüestionari perquè la gent jove respongui preguntes sobre el coneixement que té de la Masoveria i les xarxes socials que fan servir. El qüestionari estarà actiu fins al 20 d’octubre.

Podeu respondre aquí: https://shorturl.at/cmqtU 

Qüestionari jove

 Sala d'Estudi Recordeu que Joventut té actiu el servei de Sala d’Estudi, que ofereix les tardes de dimarts, dimecres i dijous de 17.00 h a 18.30 h. S'adreça a estudiants de centres de secundària. 

Sala d'estudi Masoveria