Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 27.06.2023
Pubillatge - crida a la participació

Coincidint amb la Festa major de la Mare de Déu de la Misericòrdia, tindrà lloc l’elecció del nou pubillatge canetenc 2023-24.

Per aquest motiu des de Participació es fa una crida per tal que les entitats, associacions, clubs, col·lectius o persones a títol individual, presentin la seva candidatura a representar al nostre municipi arreu de Catalunya, en qualsevol de les següents modalitats, d’acord amb les condicions que estableix el Foment de les Tradicions Catalanes:

1- Pubilleta i Hereuet: mainada des dels 7 i fins als 10 anys.
2- Pubilla i Hereu: jovent des dels 17 i fins als 24 anys.
3- En tots els casos han de ser persones residents (preferentment empadronades) a Canet de Mar

El calendari previst per enguany és per a les propostes de persones candidates, a totes o a qualsevol de les possibilitats indicades, fins el diumenge 3 de setembre de 2023 (inclòs). Les quals ens podeu fer arribar a través del correu electrònic: canet.participacio@canetdemar.cat, via telèfon al 667183042 o deixant les dades de les persones candidates en l’horari d’atenció al públic a la consergeria del Centre Cívic Vil·la Flora.

 


S'acosta el moment del relleu del representants de l'actual Pubillatge canetenc, que van ser escollits per Sant Jordi del passat any 2022.
 
Ara fem la Crida pública per tal que les persones que vulguin representar a Canet de Mar arreu de Catalunya, via el Pubillatge, presentin la seva candidatura, d'acord amb els requisits i el sistema de presentar la candidatura indicats en aquesta mateixa notícia.  

Els membres del Pubillatge, són els representants de Canet de Mar, al llarg de tot un any, arreu de Catalunya, quan participen a les festes de pubillatge, i alhora, com ens ha passat, en més d'una ocasió, opten a poder ésser els representants de la comarca, actualment la nostra pubilla Ona Planet Buisán, ostenta el títol de segona dama del Maresme; de les comarques barcelonines i fins i tot de Catalunya.
 
El calendari previst per enguany per presentar propostes és fins al 3 de setembre. Les podeu fer arribar per correu electrònic, per telèfon o presencialment deixant les dades a la consergeria del Centre Cívic Vil·la Flora.

El dimecres 6 de setembre a les 7 de la tarda a Vil·la Flora, es realitzarà l'entrevista a les persones candidates de totes les categories, i es faran les proves per a les candidates a Pubilla i Hereu 2023-24.

La festa de proclamació tindrà lloc el dissabte 9 de setembre 2023 a la tarda, al recinte de l'Escola de Teixits de Punt.

Animeu-vos a participar!