Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dissabte
15.07.2006
22:00h
 

VIII Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina

Dissabte 15 de juliol
A les 10 del vespre al pati d'armes del castell

RECITAL DE PHILIPPE IVANOV (piano)

Un any més, el Festival vol donar l'oportunitat a joves promeses ja consolidades en el món de la música. Joves intèrprets guanyadors de prestigiosos concursos internacionals i que ha estat contractats per les més importants sales de concerts del món. És el cas del jove pianista belga PHILIPPE IVANOV, nascut a Amberes en el si d´una família de musics. Va finalitzar els seus estudis de música amb Sergei Leschenko i amb Irina Zaritskaya. Als 9 anys va debutar amb el Concert núm. 21 de Mozart  amb l´Orquestra Simfònica “Jeunesses Musicales” d´Amberes.
Amb tant sols 10 anys va guanyar diferents Concursos Internacionals i als 12 anys ingressà en el Conservatori Reial de Brussel·les estudiant amb Yevgeni Mogilewski i Daniel Blumenthal. Als 13 anys guanyà el Primer Premi del Concurs Nacional Radio-Televisió de Bèlgica i el Concurs Internacional Reina Isabel de Bèlgica. Als 15 anys va representar a Bèlgica en el Festival de Joves Músic “Eurovisió” a Lucerna, i ingressa a la “Academia Pianística Internazionale de Imola (Itàlia)” estudiant amb Petrushanski, Dalberto i Lortié.
Ha ofert concerts a Bèlgica, Luxemburg, Alemaya, França Suïssa, Itàlia i els Estats Units d´Amèrica, participant en les classes magistrals d´Antol Ugorski, François-René Duchable, Hans Leygraf, Vitaly Margulies, Zoltan Kocsis, Daniel Pollack. Actualment treballa amb Solomon Mikowski a Nova York.
 
PROGRAMA:
Wolfgang Amadeus MOZART Sonata en do major, Kv.330
Allegro
Andante
Allegretto
Frédéric CHOPIN  Scherzo No.l en si menor, Op.20
Andante spianato i Gran Polonesa brillant, Op.22

INTERMEDIO
Claude DEBUSSY  Cinc Preludis
Danseuses de Delphes
Les collines d´Anacapri
Des pas sur la neige
Ce qu´a vu le vent d´Ouest
Feux d´artifice
Sergei PROKOFIEFF  Sonata No.7 en si-bemol major, OP.83
Allegro inquieto - Andantino
Andante caloroso
Precipitato


nota de premsa