Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dissabte
08.07.2006
22:00h
 

VIII Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina

QUARTET ELISA DE LA SCALA DE MILAN & FABIO FURIA (clarinet).

CONCERT INAUGURAL. LA GRAN MÚSICA DE CAMBRA DE MOZART

DUCCIO BELUFFI – GABRIELE BELLU (violí); FABRIZIO MERLINI (viola); GIOVANNI LIPPI (violoncel).

Quartet de Florència format a l'any 1992, han treballat amb Franco Rossi, violoncel·lista del famós “Quartetto Italiano” i amb els membres del Borodin String Quartet. El QUARTET ELISA és una de les formacions més aclamades a Itàlia. Han actuat a importants sales i festivals, com en el Teatro Comunale de Florència, en el concert inaugural (1999 i 2000) del “Concerti Della Normale” de Pisa, al “Festival de Las Naciones” a Città di Castello, i “Amigos de la Música” de Florència i Perugia. Realitzant recorreguts per Europa, Canadà, Estats Units d´Amèrica i Japó. Recentment han gravat dos CD per Musikstrasse amb obres de Boccherini amb el pianista Piero Barbareschi.

FABIO FURIA: Considerat com un dels clarinetistes més importants de la nostra dècada, va obtenir als 21 anys el Diploma, amb la màxima graduació, en el Conservatori de Cagliari sota la supervisió de Roberto Gauder, obtenint amb posterioritat varis premis nacionals i internacionals. Ha actuat en diferents festivals per tot el món, com el Lubjana Festival, Emilia Romagna Festival, Maggio dei Monumenti, Festival Spaziomusica, etc. Com a solista ha actuat amb els Solistes de la Scala de Milàn, Turner String Quartet, Kodaly String Quartet, Budapest String Orchestra, Salzburg Chamber Soloist, Kiev Symphonic Orchestra ... Ha realitzat recorreguts per Itàlia, Canadà, Estats Units d´Amèrica, Mèxic, Croàcia, República Txeca, Alemanya, França, Áustria, etc.
Recentment ha actuat a la prestigiosa Dvorak Hall de Rudolfinum amb la Societat Filarmònica Txeca interpretant els cèlebres concerts per a clarinet i orquestra de Mozart.

Juntament amb el Duet Antón Stadler ha gravat varis CD. 
 
PROGRAMA:

W. A. MOZART:

- Divertiment en Fa M KV138:
Allegro – Andante – Presto
- Quartet en Sol M KV 387:
Allegro Vivace Assai – Minuetto Allegro – Andante cantabile – Molto Allegro
- Quintet per a clarinet, 2 violins, viola i violoncel en La M KV 581:
 Allegro – Larghetto – Menuetto – Trío I – Trío II – Allegretto con variazioni I – IV – Adagio – Allegro


nota de premsa