Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 08.06.2022
carrer Xaró Baix imatge horitzontal asfaltatge

El passat 23 de maig van començar les obres de millora de l'asfaltatge de diferents carrers de Canet de Mar.

Aquestes tasques les està duent a terme l'empresa IRTEC SA per un import de 224.520,24 euros IVA inclòs. La durada prevista d'execució és de tres mesos.

El contracte contempla la realització de les obres d'arranjament d'alguns carrers del poble que des de serveis tècnics es van prioritzar:

  • C/ Xaró Baix
  • C/ Rosselló
  • C/ Torrent dels Lledoners – Riera de la Torre
  • L'entorn del C/ Sant Joan
  • Ronda Sant Elm
  • Ronda Dr. Anglès

 Estat de les obres 

Xaró baix asfaltatge carrer - imatge verticalAvui dia, podem informar que ja han finalitzat els treballes a les rondes Sant Elm i Dr. Anglès. Únicament manca realitzar alguns repassos i netejar la via.

Pel que fa al carrer Rosselló, les tasques de reasfaltatge ja estan acabades i el passat dimarts 7 de juny van començar a pintar la senyalització. També es faran repassades en algunes zones concretes i un cop acabat, es procedirà a la neteja del carrer.

El dia 7 de juny es va asfaltar el carrer Xaró Baix, ara només faltarà el pintat de la senyalització viària i també els repassos i la neteja.

Al voltant del carrer Sant Joan ja s'han fet els treballs previs i està previst que demà dijous es faci el reasfaltatge.

La setmana del 13 de juny s'iniciaran els treballs a la riera de la Torre i al torrent Lledoners.