Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Comunicats oficials
PUBLICAT Dijous, 19.08.2021

L'Ajuntament de Canet de Mar rebutja i condemna una vegada més els continuats actes vandālics, incívics i irrespectuosos que s'han produīt al municipi en els darrers dies.

Per una banda, aquesta passada nit i matinada, un grup de persones s'han dedicat a realitzar pintades a les parets de diversos passos subterranis del municipi. Des del consistori es recorda que estā totalment prohibit realitzar pintades sobre edificis, murs i tanques, ni en la via pública, ni en el mobiliari urbā.

paret 1 agost 21pintades 2 agost 21

Durant el dia d'avui, el servei de neteja ha treballat per esborrar i netejar la gran majoria de les pintades.

Escola de musica plantes 1Per altra banda, aquest matí, l'Escola de Música del municipi s'ha trobat arrencades i tirades a terra una gran part de les plantes que l'Ārea de Jardineria havia plantat durant els passats mesos de primavera a l'entrada de l'edifici. Des de l'ārea denuncien que no és la primera vegada que cal reposar l'arbrat i les plantes de la zona per actes d'aquestes característiques.

L'Ajuntament expressa la seva total repulsa per a aquestes actuacions que no ajuden a mantenir el poble en les condicions que mereix i que generen un seguit de despeses imprevistes que caldrā assumir. També adverteix que se seguirā treballant per acabar amb aquestes accions desagradables ocasionades per una minoria que res té a veure amb el tarannā de la gran majoria de canetenques i canetencs.

Escola de musica plantes general