Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 13.07.2021

Policia Local CanetLa Policia Local de Canet de Mar fa públiques les dades dels fets delictius que s'han produït al nostre municipi durant el segon trimestre d'aquest 2021. Aquestes dades mostren un augment de robatoris amb violència i intimidació i també dels furts.

Durant els mesos d'abril, maig i juny hi ha hagut un repunt d'aquests dos tipus de delictes. Cal destacar, que aquests són els que més preocupen a les canetenques i canetencs.

En total, s'han produït 14 robatoris amb violència o intimidació (estrebades). D'aquests, 3 fets van passar al mes d'abril, 5 al mes de maig i 6 al juny.

Durant aquest mateix període de temps, s'han produït un total de 30 furts: 13 fets a l'abril, 11 fets al maig i 6 fets al juny.

Cal destacar que la col·laboració entre la Policia Local de Canet de Mar i els Mossos d’Esquadra ha permès dur a terme la detenció dels presumptes autors dels fets, ja sigui en el mateix moment de la comissió o duent a terme investigacions posteriors.  

Tanmateix, l’Àrea de Seguretat Ciutadana estudia implementar un dispositiu conjunt entre Policia Local i Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de frenar aquest augment de fets delictius, a l’espera de les resolucions judicials de les diligències ja tramitades. 

INFORMACIÓ RELACIONADA COMUNICAT OFICIAL | Comunicat de l'Equip de Govern en relació a la inseguretat a Canet de Mar