Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 30.03.2006

Panoràmica aèria de la piscina En el Ple municipal que se celebrarà demà dijous, dia 30 de març, el consistori aprovarà l'estudi de viabilitat i l'inici de l'expedient de contractació per construir una piscina coberta i un gimnàs al municipi.

Fa uns mesos, la Generalitat va incloure Canet de Mar en el Pla director d´instal·lacions i equipaments esportius de Catalunya, la qual cosa es va traduir en una subvenció  de 788.600 euros, per a la construcció d'aquest equipament esportiu.

La piscina municipal es construirà a la futura zona esportiva de Canet, a tocar del polígon industrial. El termini d´execució de tota l´obra és de 18 mesos, des de l´inici de les obres, cap a finals d´any.

Què hi haurà:

  • Una piscina de més de 300 m2
  • Un jacuzzi
  • Un bany de vapor, que podran utilitzar tant usuaris individuals com grups reduïts
  • Una sala fitness d´uns 300 m2
  • Dues sales de fitness secundàries de gairebé 100 m2 cadascuna

Seran instal·lacions destinades al màxim de ciutadans i ciutadanes del poble, des de practicants lliures fins a escolars que utilitzin aquesta instal·lació a través de programes coordinats amb les escoles; des de nadons, amb les activitats de bateig de l´aigua, passant pels joves, esportistes o no, que busquin millorar les seves aptituds esportives, i arribant a la gent gran, per integrar-los a una vida activa i saludable amb unes millors condicions físiques. I no podem oblidar els clubs esportius i les entitats, que tindran l´oportunitat de millorar les seves prestacions i els seus serveis, oferint aquest equipament als seus socis.
 
A la imatge podem veure l'espai on s'ubicarà la futura zona esportiva de Canet. Foto: T.Vila