Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 11.06.2021
signatura taula Domènech

Aquest matí l'alcaldessa Blanca Arbell i el president del Centre d'Estudis Domènech i Montaner, Carles Sàiz, han signat un document amb el qual refermen la feina feta fins ara i es comprometen a treballar conjuntament per intensificar les activitats i les relacions d'entitats i associacions de la taula. L'objectiu és unificar i coordinar la diada de Domènech i Montaner, que es farà al 2023 quan es compliran 100 anys de la mort de l'arquitecte modernista.

El protocol recull la col·laboració de diferents projectes per a l'any Domènech i estructura una ruta entre els municipis de Barcelona, Reus i Canet de Mar. Carles Sàiz ha recordat que fa ja cinc any que es treballa conjuntament i que mentre hi hagi la voluntat de totes les entitats i ajuntaments de tirar-ho endavant, així seguirà.

signatura taula DomènechSàiz: "La signatura d’avui consolida la voluntat de tots els agents que volen tirar endavant la taula. Aquesta no queda tancada. Entrem en una segona fase per vincular institucions i propietaris d’edificis on Domènech va tenir un paper important. Creiem que també hi han d’estar com a institucions col·laboradores per tal de crear xarxa. No ens hem de quedar sempre a Canet. Cal obrir xarxa i anar molt més enllà."

Arbell: "Ha significat un gran esforç. Creiem que Domènech és un dels valors més importants del poble. Ens alegrem de poder aconseguir el reconeixement que tant es mereix l’entitat, com la figura de l'arquitecte. Volem que Lluís Domènech i Montaner esdevingui una figura tan reconeguda i representativa com ho és Gaudí a Barcelona."