Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
L'Oficina comarcal d'habitatge ha signat un conveni de colĚlaboraciˇ amb l'Ajuntament de Canet de Mar per facilitar als seus ciutadans l'accÚs al servei sense necessitat de desplašar-se del municipi
PUBLICAT Dimecres, 09.06.2021

Oficina d'habitatgeEls dijous, l'Oficina Comarcal d'Habitatge es desplašarÓ a Canet de Mar per tal d'oferir els seus serveis a les cantenques i canetencs per tal que aquests no s'hagin de desplašar fora del seu municipi per fer les seves gestions.

El passat mes d'abril, el plenari municipal va aprovar la realitzaciˇ d'un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme per tal de poder apropar tots els serveis que l'oficina ofereix. Amb la signatura d'aquest conveni, l'└rea d'Habitatge de l'Ajuntament de Canet de Mar pretÚn abordar dos grans eixos d'actuaciˇ. Per una banda, l'eix social, en el qual es vol garantir l'accÚs a l'habitatge. I per l'altre, l'eix econ˛mic, on es pretÚn influir en el preu de l'habitatge per tal de regular-lo.

El Consell Comarcal serÓ doncs el vector que gestionarÓ totes les tasques i serveis relacionats amb l'habitatge com ja s'ha estat fent fins ara.

Aquest conveni tÚ un cost de 9.869€ anuals.

Podeu contactar amb l'Oficina d'Habitatge a travÚs del telŔfon 93 741 16 16 (centraleta) o per correu electr˛nic a l'adreša: habitatge@ccmaresme.cat
Per demanar cita cal trucar al 93 741 16 16.