Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 03.06.2021
banner general formacions prom exonomica

cartell formacions mes de junyL'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar, juntament amb la resta de centres locals de serveis a les empreses han programat un seguit de formacions per aquest mes de juny per ajudar-te a potenciar el teu negoci a internet.

Si vols tenir una visió àmplia sobre les diferents fonts d'ingressos que ofereix internet, no dubtis a apuntar-te al curs 'Com guanyar diners: models de negoci a Internet'.

Aquesta formació és ideal per aquelles persones que no tenen experiència en la creació de negocis en línia o que en tenen una visió limitada. Aquest taller et permetrà conèixer les diferents fonts d'ingressos que pot utilitzar un negoci en línia i et permetrà familiaritzar-te amb els diferents models de negoci a través d'exemples reals i casos pràctics.

La formació es farà el pròxim dilluns 14 de juny de 9:30 hores a 13:30 hores a través de la plataforma Zoom. Com sempre, aquesta formació és gratuïta, ja que està subvencionada per la Diputació de Barcelona. Tanmateix, cal fer reserva prèvia a través del correu electrònic demperedd@canetdemar.cat o trucant al telèfon 93 795 46 25.

Programa formació models de negoci internet 2021

Programa formació models de negoci internet 2021

Fitxer: Programa__Models_negoci_internet.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 144.21 kB

Aquest mateix mes també estarà disponible una formació sobre negocis i xarxes socials. En aquest sentit, el taller et proporcionarà les eines principals per aprendre a redactar i comunicar d'una forma eficient a les principals xarxes socials (Instagram, Facebook, Twitter i Linkedin).

Si vols aprendre a dur a terme un bon pla de publicació, comunicació i saber redactar les teves notícies a través de les xarxes socials, aquest curs serà perfecte pel teu negoci.

Aquesta formació es farà en dues sessions els dies 17 i 21 de juny de 10 a 12:30 hores a través de la plataforma Zoom. Com sempre, aquesta formació és gratuïta, ja que està subvencionada per la Diputació de Barcelona. Tanmateix, cal fer reserva prèvia a través del correu electrònic demperedd@canetdemar.cat o trucant al telèfon 93 795 46 25.

Programa formació ABC xarxes socials

Programa formació ABC xarxes socials

Fitxer: Programa__ABC_redaccio_xarxes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 195.23 kB

Tots aquests recursos han estat organitzats per les àrees de Promoció Econòmica dels Ajuntaments que formen part de la xarxa de Centres Locals de Serveis a les Empreses. Són cursos gratuïts per als usuaris, ja que estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Fes clic en aquest enllaç per accedir a la guia de recursos, tallers i formacions de l'Àrea de Promoció Econòmica.