Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
El Càmping Globo Rojo ha aconseguit renovar la seva distinció al Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere.
PUBLICAT Dimarts, 20.04.2021

Logo BiosphereL'Oficina de Turisme de Canet de Mar ha obtingut el distintiu Biosphere Responsible Tourism que reconeix el compromís per la sostenibilitat turística.

Biosphere és una acreditació del Sistema de Turisme Responsable de l'Instituto de Turismo Responsable (ITR). La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen aquest reconeixement des de l'any 2017, i a la comarca, el projecte es gestiona a través del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Empreses, serveis i destinacions s'hi poden adherir per aconseguir un reconeixement pel seu compromís amb la sostenibilitat.

El turisme sostenible guanya pes al Maresme i enguany, 75 empreses, serveis i destinacions de la comarca han rebut aquest segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua.

Destact bio

Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha treballat incansablement per tal de poder assolir aquest distintiu. Recordem que l'obtenció del distintiu Biosphere Responsible Tourism per part de l'Oficina de Turisme de Canet de Mar era un dels punts que l'Equip de Govern municipal s'havia proposat assolir durant aquest mandat i que forma part del Pla d'Actuació Municipal (PAM).

A causa de la crisi sanitària de la COVID-19, el 2020 ha estat un any complicat pel turisme. Des de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç s'han fet tots els esforços per acompanyar en el procés a les entitats que treballen amb el Compromís Biosphere i s'han adaptat les formacions i els assessoraments a format en línia.

Des de l'Ajuntament, també volem destacar i felicitar el Càmping Globo Rojo perquè ha aconseguit renovar la seva distinció al Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere.

L'entrega dels distintius Biosphere per les empreses i serveis es farà enguany en una trobada en línia a causa de la pandèmia. Aquest acte se celebrarà el dia 7 de maig a les 9:30h.