ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Associació de comerciants 'Canet Centre' s´adhereix a PIMEComerç
PUBLICAT Divendres, 16.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Canet centre i pimecomerçEl president de PIMEComerç Maresme-Barcelonès Nord, Carles Gironès, i la presidenta de Canet Centre, Eli Vadillo, han participat en l’acte d’adhesió de Canet Centre, a PIMEComerç. L’objecte d’aquesta adhesió per part de Canet Centre és el d'ajudar a enfortir el teixit associatiu i ser un referent pel comerç, la restauració i els serveis del municipi. PIMEComerç, per altra banda, treballarà al costat de l'associació prestant el seu suport tant tècnic com institucional.

destacat pimecomerç

La relació entre les dues entitats va començar l’any passat, quan l'Ajuntament de Canet de Mar i PIMEComerç van iniciar una col·laboració per enfortir Canet Centre, facilitar la renovació de la seva junta i donar suport tècnic a l'associació. D’aquesta manera, Canet Centre, l'Ajuntament i PIMEComerç van començar a treballar conjuntament en una taula de treball periòdica.

A l’acte de signatura, el qual ha tingut lloc a la Casa Museu de Domènech i Montaner de Canet de Mar, també hi han assistit el president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, Joan Pera, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, Anna Casas, la tresorera de Canet Centre, Gemma Moral, i la coordinadora territorial de PIMEComerç, Fina Ros.

Fotos vista pimec casa museu

^