Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Lluís Domčnech i Montaner
PUBLICAT Dimarts, 06.04.2021
banner simposi LLDM

Els  dies 9 i 10 d'abril els membres de la Taula DiM organitzen el III Simposi a la sala Pau Gil del recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona. En aquesta edició li correspon la coordinació a l'Institut Municipal del Paisatge Urbà de l'Ajuntament de Barcelona, que és l'entitat municipal que els representa a la Taula.

El Simposi Lluís Domènech i Montaner neix amb l'objectiu d'aprofundir en la vida i obra de l'arquitecte, polític i intel·lectual i un dels personatges més determinants de la Catalunya de final del segle XIX i inici del XX.
Amb una periodicitat bianual i un caràcter itinerant (Reus 2017, Canet de Mar 2019 i Barcelona 2021), pretén esdevenir el punt de trobada i comunicació entre investigadors, agents, institucions interessades en el llegat de l'arquitecte.
En aquesta edició la temàtica versarà sobre la rehabilitació del patrimoni domenequià i es presentaran  vuit ponències sobre diferents edificis.

Els municipis de Barcelona, Canet de Mar i Reus estan estretament vinculats per la trajectòria de l'arquitecte de Lluís Domènech i Montaner, i des de fa un temps es dediquen a difondre la figura d'aquest personatge. Amb la finalitat d'avançar conjuntament en aquest objectiu, es va crear la Taula Lluís Domènech i Montaner, que integra també el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar i la Fundació Domènech i Montaner de Barcelona. La Taula compta també amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i és oberta a la participació d'altres entitats relacionades amb l'arquitecte.

destacat simposi LLDM

El seguiment del Simposi es podrà fer de forma presencial (aforament limitat a 60 persones que ja està cobert) i de forma telemàtica i en  directe per streaming en català i en anglès a través de www.rutadelmodernisme.com
 
A la inauguració del Simposi assistirà l'alcaldessa Blanca Arbell Brugarola i al tancament el regidor de Cultura Pere Xirau i Espàrrech. 


Tríptic Simposi LLDM

Tríptic Simposi LLDM

Fitxer: 210328_Triptic_programa_compressed_Simposi_LLDM.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 578.45 kB