Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Les persones propietàries de pisos turístics poden passar a recollir aquest material a l´Oficina de Turisme
PUBLICAT Dijous, 25.03.2021
HUT Porta a porta

Les àrees de Medi Ambient i de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Canet de Mar han engegat una campanya per tal de poder fomentar la recollida selectiva en origen als pisos turístics que hi ha al municipi.

Destacat HUT - Reciclatge porta a porta

Per tal de poder facilitar la participació de les persones usuàries d'aquests pisos en la recollida porta a porta que es realitza a Canet de Mar, des de les àrees implicades s'ha decidit lliurar gratuïtament als propietaris d'aquests habitatges un seguit de material d'ús i de sensibilització/informació per tal de poder facilitar la correcta separació de residus.

Concretament, es lliurarà el següent material:

imatges campanya huts

  • Conjunt de tres bosses de ràfia de colors per a facilitar la recollida selectiva de les següents fraccions: groc (envasos),verd (vidre),blau (paper).
  • Cubell de matèria orgànica (airejat) per a facilitar la recollida selectiva de la fracció orgànica.
  • Cartell informatiu, en diferents idiomes, sobre el contingut de cada fracció i el calendari porta a porta. L’objectiu és que es col·loqui en un lloc visible, per exemple a sobre de les bosses de colors i el cubell d’orgànica lliurats, per tal d’aclarir a les persones usuàries dels pisos turístics què va a cada fracció i quin dia s’ha de treure.
  • Tríptics informatius, amb informació més detallada. Se’n lliuraran uns quants a cada pis turístic per a que els turistes puguin agafar-ho/consultar-ho.
     

On recollir el material

Les persones propietàries de pisos turístics poden passar a recollir aquest material a l’Oficina de Turisme situada a la Casa Museu en el següent horari:

  • Dimarts a dijous : De 10 a 14h
  • Divendres i dissabtes : De 10 a 14h i de 17 a 20h
  • Diumenges : De 9.30 a 13.30h
     

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar esperem que aquesta iniciativa permeti que els usuaris dels pisos turístics participin correctament de la recollida selectiva de residus i del porta a porta.