Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
La plataforma es posarÓ en funcionament a partir de dissabte 3 d'abril
PUBLICAT Dimecres, 31.03.2021
Portada Canet a Casa

A partir de dissabte 3 d'abril, comprar productes frescos i de proximitats als comeršos i al mercat municipal de Canet de Mar serÓ mÚs fÓcil que mai. Diversos establiments d’alimentaciˇ del municipi i parades de la Plaša Mercat s’han unit al  projecte ‘Canet a Casa’, que permetrÓ a les canetenques i canetencs poder fer la seva compra en lÝnia i sense moure’s de casa. 

NomÚs cal entrar a la seva pÓgina web de compra online canetacasa.cat a travÚs de qualsevol dispositiu (ordinador, m˛bil o tauleta) i registrar-se per poder iniciar la compra. Aquest espai web permetrÓ poder fer una volta virtual a travÚs de les diferents parades del mercat i comeršos del municipi que s’hagin adherit al projecte. Es podrÓ consultar el catÓleg de producte i el preu d’aquests per tal de poder omplir la cistella de compra amb tots aquells productes que necessiteu. D’aquesta manera, la cistella s’omplirÓ amb tots aquells productes adquirits dels diferents establiments i nomÚs caldrÓ fer un pagament ˙nic a travÚs de targeta electr˛nica. Un cop finalitzada la compra nomÚs caldrÓ triar la franja horÓria de lliurament i un servei de repartiment et portarÓ la comanda a casa.

Destacat Canet a Casa

Aquest projecte, que pretÚn potenciar el comerš local a travÚs de les noves tecnologies, Ús una iniciativa de la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica a partir d'una subvenciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona, que cobreix la posada en marxa d'aquesta plataforma de venda per Internet dirigida inicialment a les parades de la plaša mercat per˛ que s'ampliarÓ, en una primera fase, per altres establiments d'alimentaciˇ. 

Per animar a la ciutadania a provar la compra virtual, l’enviament a domicili serÓ gratu´t per a les 250 primeres comandes que rebi la plataforma. DesprÚs, el repartiment a domicili tindrÓ un cost de 3.50 euros per comanda. L’horari de repartiment Ús ampli per adaptar-se a les necessitats de tothom: de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i divendres tambÚ de 18 a 20 hores.

Comerš - Canet a CasaActualment, ja hi ha 8 establiments que formen part de la comunitat ‘Canet a Casa’. Tanmateix, la voluntat Ús que creixi el nombre de comeršos inscrits al projecte. Per aquest motiu, si ets un comerš d’alimentaciˇ o una parada de la Plaša Mercat i vols unir-te a ‘Canet a Casa’, no dubtis en posar-te en contacte amb l’└rea de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Canet de Mar per tal de poder-te donar tota la informaciˇ sobre com formar part d’aquesta plataforma. 

 Pots contactar a travÚs:

canet.promeconomica@canetdemar.cat

Important

  • Cal tenir present que en el moment de registrar la targeta s'efectuarÓ un pagament per un import d'1 euro, que desprÚs serÓ retornat, per tal de poder verificar que la targeta registrada Ús vÓlida.
  • Es recomana fer el pagament de la comanda amb una targeta de crŔdit.
  • Si no reps el correu electr˛nic de confirmaciˇ de registre, mira a la b˙stia de contingut brossa.
  • L'import de la comanda que figura a la cistella de compra Ús aproximat. La botiga adjuntarÓ el tiquet de compra amb l'import real un cop pesats els productes que s'han adquirit.