ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les maletes viatgeres de la Biblioteca se'n van a l'escola
PUBLICAT Dimecres, 24.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
les maletes viatgeres de la Biblioteca
Les maletes han emprès un nou viatge ...

Com ja va essent habitual, cada any  des de la Biblioteca fem viatjar els nostres llibres.

Omplim les maletes amb diversitat de llibres de coneixements i lectura per a tots els gustos i un cop carregades, enfilen el seu viatge.

Enguany, davant la dificultat de poder portar a terme les visites escolars a la Biblioteca degut a les mesures preventives per la situació de pandèmia pel covid-19, s'ha optat per potenciar i incrementar aquest servei de maletes i mantenir així  la bona relació entre les escoles i la biblioteca, tot esperant que ben aviat tot torni a normalitzar-se.

Aquest mes de gener de 2021 les “maletes viatgeres” han fet camí cap a un dels centres escolars de Canet de Mar, el CEIP Misericòrdia, on s’hi estarán durant un llarg període de temps, gairebé fins a final de curs.

Segons indicacions i necessitats de l’escola, aquestes maletes hi han arribat plenes de literatura, revistes, contes, llibres d’informació científica, animals, còmics, endevinalles, sobre pintura, música, el temps… perquè ho tinguin a l’ abast. Vuit maletes on hi ha una mica de tot, per tal d’arribar a despertar l’interès i el desig per la lectura dels infants dels cicles inicial i mitjà, amb edats que van des dels 6 i fins als 9 anys.

Les “maletes viatgeres” són un recurs pedagògic creat amb la finalitat de potenciar el gust i l’hàbit lector entre infants i joves, alhora que es pretén crear un ambient al més acollidor possible i proper al voltant de la lectura, ja sigui de manera compartida o bé individual.

D’aquesta manera també es potencia i promociona l’ús de la biblioteca com a font d’informació i cultura.

Per la Biblioteca és una satisfacció saber que amb aquestes “maletes viatgeres” s'estimula l’interès d’aquests infants cap a la descoberta de nous coneixements.

La Biblioteca a l’escola!!


Instagram

Facebook

^