Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 19.02.2021

En aquest espai hi podeu trobar l'oferta educativa, dels centres d'Infantil i Primària, que tenim a Canet de Mar.

Escola Misericòrdia

Escola misericòrdia CanetEl Projecte Educatiu de l’Escola Misericòrdia és la concreció de qui som, què pretenem, com ho fem i de quina manera ho avaluarem així com la seva aprovació i mecanismes de difusió; té la finalitat d’orientar l’activitat de l’escola, donar-li sentit i respondre a les necessitats i funciona com un marc de referència per a qualsevol actuació educativa, ja que concreta els objectius, identitat i mitjans del centre tot definint la personalitat del centre.

Més informació a la pàgina web del centre.

Escola FEDAC Canet

fedac canetS'aposta per la qualitat de l’ensenyament i per una formació sòlida des de l’àmbit de la llibertat i el respecte, al mateix temps que s'aposta per les capacitats de cada alumne i afavorir el seu desenvolupament integral. L'objectiu comú és formar persones felices i competents globalment, compromeses amb el seu entorn i amb voluntat de transformar-lo.

Més informació a la seva pàgina web.

Col·legi Yglesias

yglesias escolaL'escola és una cooperativa de pares i mares que vol oferir a les famílies una educació integral per als seus fills i filles. Pensen que educar és molt més que transmetre coneixements. Parteixen d'una educació humana i en valors, acompanyant els alumnes en el seu desenvolupament emocional i acadèmic.

L’edifici, d’estil Modernista,  fou construït  la primera dècada del segle XX i promogut per la senyora Leonor  Yglesias i Horta. Actualment, l'edifici  està declarat d’interès històric local.

Més informació al web del centre eductatiu.

Escola Turó del Drac

turo del dracCom a centre docent de nova creació ha de donar resposta a les noves exigències socials i educatives, que impliquen un notable canvi en l’organització i en la gestió dels centres i en les estratègies metodològiques.

La finalitat de l’educació és contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants amb col·laboració amb les seves famílies, proporcionant-los un clima i entorn de confiança on es sentin acollits i que generin expectatives d’aprenentatge.

Més informació a la pàgina web de l'escola.

iscat maresme

iscat imatgeThe International School of Catalunya Maresme (ISCAT Maresme), founded in 2019 in Canet de Mar, Barcelona, is proud to be part of the ISCAT group, a well-known and prestigious group of British international schools based in Catalonia, pioneers in concept-driven education.

ISCAT Maresme is a British International School offering the National Curriculum of England and Wales from Nursery through to Year 10, continuing through KS5 in the upcoming academic year 2021-2022.

More information.