ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Informació Escoles d'educació infantil i primària de Canet
PUBLICAT Divendres, 19.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

En aquest espai hi podeu trobar l'oferta educativa, dels centres d'Infantil i Primària, que tenim a Canet de Mar.

Escola Misericòrdia

Escola misericòrdia CanetEl Projecte Educatiu de l’Escola Misericòrdia és la concreció de qui som, què pretenem, com ho fem i de quina manera ho avaluarem així com la seva aprovació i mecanismes de difusió; té la finalitat d’orientar l’activitat de l’escola, donar-li sentit i respondre a les necessitats i funciona com un marc de referència per a qualsevol actuació educativa, ja que concreta els objectius, identitat i mitjans del centre tot definint la personalitat del centre.

Més informació a la pàgina web del centre.

Escola FEDAC Canet

fedac canetS'aposta per la qualitat de l’ensenyament i per una formació sòlida des de l’àmbit de la llibertat i el respecte, al mateix temps que s'aposta per les capacitats de cada alumne i afavorir el seu desenvolupament integral. L'objectiu comú és formar persones felices i competents globalment, compromeses amb el seu entorn i amb voluntat de transformar-lo.

Més informació a la seva pàgina web.

Col·legi Yglesias

yglesias escolaL'escola és una cooperativa de pares i mares que vol oferir a les famílies una educació integral per als seus fills i filles. Pensen que educar és molt més que transmetre coneixements. Parteixen d'una educació humana i en valors, acompanyant els alumnes en el seu desenvolupament emocional i acadèmic.

L’edifici, d’estil Modernista,  fou construït  la primera dècada del segle XX i promogut per la senyora Leonor  Yglesias i Horta. Actualment, l'edifici  està declarat d’interès històric local.

Més informació al web del centre eductatiu.

Escola Turó del Drac

turo del dracCom a centre docent de nova creació ha de donar resposta a les noves exigències socials i educatives, que impliquen un notable canvi en l’organització i en la gestió dels centres i en les estratègies metodològiques.

La finalitat de l’educació és contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants amb col·laboració amb les seves famílies, proporcionant-los un clima i entorn de confiança on es sentin acollits i que generin expectatives d’aprenentatge.

Més informació a la pàgina web de l'escola.

^