Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 17.02.2021
Test COVID

Aquesta tarda, Salut ha comunicat a l’Ajuntament de Canet de Mar que el pròxim dijous 18 de febrer es començaran a dur a terme cribratges als centres escolars del municipi. 
 
Aquests cribratges estan destinats a reduir la transmissió comunitària de la COVID-19 i afavorir la detecció de casos asimptomàtics per tal de reduir els contagis. 
 
De moment, Salut ha confirmat cribratges a quatre centres eductius del municipi. Tanmateix, afirmen que depenent de l’evolució de les dades epidemiològiques valoraran si afegir més centres.
 
Calendari de cribratges:

  • Institut Sunsi Móra (18/02/2021)
  • Institut Lluís Domènech i Montaner (19/02/2021)
  • Escola Turó del Drac (22/02/2021)
  • Escola Misericòrdia (23/02/2021)

Salut ha decidit dur a terme aquests cribratges davant l’augment de casos positius de COVID-19 asimptomàtics detectats al municipi durant l’última setmana.
 
Davant l’increment de casos detectats, l’Ajuntament de Canet s’ha posat en contacte amb la gerència de la Regió Sanitària de Girona per tal de reactivar la Comissió Tècnica de la COVID-19 per poder prendre mesures més específiques que ajudin a controlar els contagis i fer un seguiment de tots els casos detectats.
 
La Comissió Tècnica de la COVID-19, formada per representants i tècnics municipals, responsables del CAP i tècnics de l’Àrea de Salut de la Regió Sanitària de Girona, es reunirà el pròxim dijous 18 de febrer.