ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Dues persones detingudes i una en cerca i captura per cometre diferents robatoris amb violència a Canet i Arenys de Mar
PUBLICAT Dimecres, 17.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

PLATJA CAVAIÓ ARENYS

El passat divendres 12 de febrer, els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes, d'entre 18 i 20 anys, com a presumptes autors dels diferents robatoris amb violència que es van produir durant el primer cap de setmana de febrer a les poblacions de Canet de Mar i Arenys de Mar.

Concretament, el passat divendres 5 de febrer un repartidor de menjar va patir un robatori amb violència a Canet de Mar i durant la matinada de dissabte 6 de febrer, un grup de canetencs van patir una brutal agressió mentre passejaven pel passeig marítim d'Arenys de Mar.

La Policia Local de Canet va rebre l'avís per part del cos policial d'Arenys on s'informava que s'havia produït aquest fet i que els autors havien fugit d'Arenys en direcció a Canet.

Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra, juntament amb les policies locals de Canet i Arenys, es van posar a investigar els fets per tal de poder arrestar a les persones que havien comès aquestes agressions.

Part dels agressors que van cometre l'assalt van ser detinguts divendres 12 de febrer i dissabte 13 van passar a disposició judicial, acusats d'un delicte de robatori amb violència i lesions. Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs i s'han de presentar regularment a comissaria.

Actualment, els cossos policials segueixen treballant per tal de poder detenir a la tercera persona que va participar en aquests fets.

Un cop efectuades les investigacions pertinents, des de l'Ajuntament de Canet de Mar es vol fer saber a la població que cap de les persones detingudes i acusades d'haver comès aquests fets són ex-MENAS. Concretament, es tracta de persones de diverses nacionalitats, establertes fa temps entre nosaltres.

Davant de la creixent sensació d'inseguretat que hi ha actualment entre la població i que s'està magnificant a través de les xarxes socials, des de l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament s'ha publicat la comparativa de fets delictius comesos entre els anys 2019 i 2020. Les informacions que es donen des de l'Ajuntament i des de l'Equip de Govern són les oficials. Demanem a la ciutadania no fer cas de rumors i informacions no contrastades. Davant d'aquest tipus de delictes, deixar-nos endur per les emocions pot ser perillós, tot i que ho comprenem. Per tant, demanem a la ciutadania i als mitjans de comunicació que davant de qualsevol informació que els pugui arribar, cal fer un exercici de contrastar la informació i fer cas només a aquella que arriba des de fonts oficials, sigui des de l'Ajuntament o des de la Policia Local o Mossos d'Esquadra.

Les nostres policies necessiten temps i prudència per portar a terme les investigacions de manera correcta i eficient perquè no passi allò que tan sovint, els ciutadans, ens queixem sempre: que els delinqüents entren per una porta i en surten l'endemà.

Per aquest motiu, des de la Policia Local de Canet de Mar es demana a la població que davant de qualsevol fet delictiu, s'avisi a comissaria i es denunciï. Dir-ho a les xarxes socials no servirà per poder detenir a les persones que han comès el delicte. Per tant, si mai sou víctimes d'un delicte o en presencieu un, cal posar-se en contacte amb la Policia Local de Canet de Mar a través del telèfon 93 794 00 88 o també podeu contactar amb la comissaria dels Mossos d'Esquadra ubicada a Arenys de Mar a través del telèfon 93 741 89 00.

Més informació NOTÍCIA | La Policia Local de Canet presenta les dades comparatives de delictes entre 2019 i 2020

COMUNICAT | L´Ajuntament de Canet condemna l´agressió que han patit un grup de canetencs a la platja del Cavaió d´Arenys

 

Comparativa fets delictius 2019-20 (Policia Local de Canet de Mar)

Comparativa fets delictius 2019-20 (Policia Local de Canet de Mar)

Fitxer: Comparativa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 416.54 kB

^