Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 04.12.2020
Garrofers acte recepció

L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell i la regidora de Serveis Socials, Àngels Isart han assistit aquest divendres 4 de desembre a l'acte de recepció de les obres realitzades a l'edifici de la Fundació Els Garrofers.

Destacat notícia Els Garrofers obres final

Concretament, les obres executades a la llar residencial han consistit en la realització d'un cobert i en reparar diferents defectes constructius que tenia l'edifici i que durant alguns anys han estat ocasionant problemes de goteres i filtracions d'aigua en algunes parts essencials de la residència.

Obra garrofersEn tractar-se d'un acte administratiu, i com que l'Ajuntament és el promotor d'aquesta obra, a l'acte també hi han estat presents l'interventor municipal i la tècnica responsable d'aquest projecte.

Durant l'acte de recepció, l'alcaldessa ha volgut assenyalar que una de les principals prioritats de l'Equip de Govern municipal és la de poder garantir que els residents d'Els Garrofers visquin en unes instal·lacions segures i adequades a les seves necessitats. Per aquest motiu, s'ha fet una aposta ferma per tal de poder acabar amb els problemes que residents i treballadors patien a causa dels defectes constructius que presentava l'edifici.

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar es vol enviar un profund agraïment a totes les persones que viuen i treballen a la Fundació Els Garrofers, i també a les seves famílies, per les molèsties ocasionades per aquestes obres.

garrofers