ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El CRTTT - Escola de Teixits de Canet de Mar planifica el seu futur
Com t'imagines l'Escola de Teixits l'any 2025?
PUBLICAT Dilluns, 30.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Escola teixits workshopEl passat divendres 27 de novembre diferents empreses del Maresme i Catalunya entre les quals cal destacar Eurecat, l' Escola de Teixits, l'Associacions tèxtils i  l'Ajuntament de Canet es van reunir telemàticament per celebrar un workshop  per reimaginar el tèxtil a Catalunya i , en concret, lligat amb el futur del CRTTT de Canet de Mar. Concretament, la trobada portava per nom: " Com t'imagines el CRTTT l’any 2025?"

La sessió es va inaugurar amb la presentació de Miquel Rey, director General de negoci d'Eurecat i amb la intervenció del regidor d'Urbanisme i Pla Estratègic 2030 de l'Ajuntament de Canet, Lluís Llovet.

Seguidament, empreses que formen part de tota la cadena de valor tèxtil i d'altres relacionades amb l'economia circular van aportar diferents propostes entorn de les seves necessitats i van valorar quines capacitats entenen elles que ha de poder oferir el centre ubicat a Canet de Mar.

En aquesta trobada, es va concloure que és essencial que el CRTTT-Escola de Teixts de Canet de Mar esdevingui un centre referent per al sector tèxtil productiu i per a les empreses que volen solucions tèxtils a les seves necessitats. Per tant, el projecte de futur d’Eurecat-CRTTT implica consolidar el centre com a pol d’atracció per a les empreses innovadores del tèxtil.

L'Ajuntament i el centre aposten per un projecte ambiciós que aporti valor a les empreses del sector i al país, i per a formular-lo s'està elaborant un pla estratègic amb diferents actuacions a desenvolupar en un futur pròxim.

El workshop "Com t’imagines el CRTTT l’any 2025?", és una de les actuacions que contempla el pla estratègic. Aquesta té com a objectiu principal  "identificar i prioritzar les potencialitats del CRTTT d’acord amb les necessitats empresarials i de territori i les capacitats tecnològiques del CRTTT i d’Eurecat. Aquest exercici ha de servir com a base per a la presa de decisions dels agents competents, que ens han de facilitar el camí per consolidar el centre com a referent de país en recerca, innovació i formació tèxtil".

El futur del centre s'ha de potenciar donant a conèixer tot el que es fa al centre de Canet i centrant els esforços en l'assessorament a empreses, la creació d'un laboratori de testeig i prototipatge i desenvolupar l'economia circular i de reciclatge.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^