ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca de Canet ofereix un nou servei de préstec a domicili
PUBLICAT Divendres, 27.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell biblioteca nou servei prèstecLa Biblioteca vol arribar a tota la ciutadania possible. Per aquesta raó oferim un servei destinat a aquelles persones de Canet de Mar amb dificultats de mobilitat temporal o permanent (malalts crònics, persones en període de convalescència, persones amb discapacitats físiques, gent gran... ) i persones que tenen cura de familiars amb dependència. 
 

L’objectiu principal d’aquest servei és facilitar l’accés al coneixement, a la cultura i a la informació, en les mateixes condicions a tots els ciutadans del poble. 
 
Els usuaris amb necessitats especials tenen el mateix dret d’accedir als serveis bibliotecaris que s’ofereixen a la resta de població i des de la biblioteca recolzem i treballem per apropar-nos a aquests col·lectius, contribuint al benestar social i a la seva qualitat de vida.
 
Qui hi pot accedir?
Totes aquelles persones amb dificultats de mobilitat temporal o permanent (malalts crònics, persones en període de convalescència, persones amb discapacitats físiques, gent gran...) i persones que tenen cura de familiars amb dependència.


Quin tipus de documents es poden tenir en préstec i quants?
Tots els documents que prestem habitualment a la biblioteca: revistes, novel·les, biografies, pel·lícules, CD... Tu tries! Demana el que vulguis del nostre catàleg i t’ho portarem. El servei de préstec és gratuït. Amb el carnet de Biblioteques de la XBM pots tenir un total de 30 documents en préstec durant 30 dies, prorrogable per un període igual. El format d’aquests documents pot ser: 15 llibres i/o revistes, 6 DVD’s i 9 CD’s.


Què cal fer per accedir al servei?Posar-te en contacte amb la biblioteca a través del telèfon 93 795 60 37 o per correu electrònic: b.canet.pgp@diba.cat

El nostre horari  d’atenció al públic (especial COVID-19) és: 

Tardes: de dilluns a dijous de 15.00 a 20.00h
Matins: divendres de 9.00 a 13.30h i dissabtes de 10.00 a 13.30h

Una vegada sol·licitat el servei amb cita telefònica prèvia i triat el material, el personal de la biblioteca es posarà en contacte amb tu i te'l portarà al teu domicili el dia establert i també, així mateix, recollirà els documents prestats anteriorment. T’hauràs d’acreditar presentant el carnet de la biblioteca o bé el teu DNI (o qualsevol altre document oficial). No dubtis en fer-nos els suggeriments que creguis necessaris ni deixis de manifestar-nos les teves preferències.

 Amb el Servei de préstec a domicili volem: 

  • Garantir l’accés al coneixement, a la informació i a la cultura a tota la població de Canet de Mar.
  • Obrir la porta de la biblioteca a nous col·lectius, a un públic nou que abans de portar a terme aquesta iniciativa desconeixien la biblioteca i els seus serveis.
  • Fidelitzar usuaris.
  • Contribuir al benestar social, al creixement personal i a la qualitat de vida d’aquestes persones.
  • Consolidar i crear hàbits de lectura.
  • Promocionar i difondre el fons i els serveis que ofereix la biblioteca per despertar curiositat i desig d’utilitzar-los.
  • Servei d’atenció personalitzada.

més informació NOTÍCIA | Ens ajudes a omplir d'estrelles l'aparador de la Biblioteca?

^