Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 26.11.2020
presa possessio policia local

La Policia Local de Canet de Mar ha reforçat el nombre d’agents del seu cos. Concretament, s’han incorporat a la plantilla policial dos nous agents.

Aquest dijous 26 de novembre al matí, s’ha celebrat a la Sala de Juntes Municipal l’acte de presa de possessió d’aquests dos nous agents de policia. A l’acte, que s’ha celebrat en format reduït a causa de la pandèmia de la COVID-19, hi ha assistit l’alcaldessa i regidora de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Blanca Arbell, l’inspector en cap de la Policia Local de Canet de Mar,  Servando Gómez, la secretaria municipal i la tècnica de Recursos Humans del consistori.

L' increment d’agents se suma al que ja es va produir el passat 27 de gener de 2020. Amb l'increment d'agents que s'ha produit aquest any,  l’Ajuntament pretén reforçar la seguretat ciutadana i els seus serveis i potenciar el servei de policia de proximitat a les diferents zones del municipi.

Durant l’acte, l’alcaldessa ha donat la benvinguda als dos nous agents i ha expressat la seva voluntat d’apostar per un cos policial que defensi el poble i esdevingui una referència per a la ciutadania.