ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els Mossos confirmen a l´Ajuntament les denúncies d´abusos sexuals presentades per diferents dones
La causa està en mans del jutjat d´instrucció número 2 de Mataró.
PUBLICAT Dimarts, 24.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Arran de les últimes notícies publicades en diferents mitjans de comunicació, l’Ajuntament de Canet de Mar ha confirmat, a través de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, que s’han posat dotze denúncies per abusos sexuals contra un massatgista del municipi.

Segons fonts judicials, l’acusat va ser detingut el passat dijous i dissabte va quedar en llibertat provisional. Ara mateix, la causa està en mans del jutjat d’instrucció número 2 de Mataró.

Des del primer moment en què l’Ajuntament va tenir constància d’aquests fets el passat mes d’octubre, l’àrea d’Igualtat va oferir a les persones afectades tots els mecanismes i recursos d’àmbit tècnic i d’assessorament dels que disposa actualment el consistori a escala municipal i comarcal. Entre ells, el servei de psicologia municipal, que està especialitzat en l’àmbit d’atenció a les persones que han patit violència o el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, de titularitat comarcal.

Davant de qualsevol classe de violència, l’Ajuntament de Canet de Mar sempre farà costat a totes les persones afectades.

^