ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet viu un 25N digital a causa de la COVID-19
Consulta aquí totes les activitats
PUBLICAT Dilluns, 23.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Violència portada notícia

Aquest dimecres 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l'erradicació de la violència contra les dones. Com cada any, des de les àrees d’Igualtat i Participació ciutadana s’ha elaborat un programa d’activitats per commemorar aquest dia.

Enguany, totes les activitats organitzades des de l’Ajuntament de Canet de Mar s’han fet pensant i complint amb totes les mesures i restriccions per evitar la propagació de la COVID-19. Per aquest motiu, aquest 2020 s’aposta per activitats en línia i a través de les xarxes socials.

Consulta el programa:

Dimecres 25 de novembre

  • Aquesta acció tracta de fer un minut de silenci a les 12 hores, allà on estiguis, lluint una peça de roba de color lila i compartir una imatge a través de les teves xarxes socials amb l'etiqueta #ÉsCanetÉsIgualtat.
  • A les 19 hores es farà la tradicional encesa de les llums de la façana de la Biblioteca P. Gual i Pujadas. L'edifici estarà il·luminat de color lila fins al 29 de novembre a les 23 hores.

divendres 27 de novembre

  • Es realitza el taller 'A Cops de Likes'. Aquesta activitat és en línia i tracta l'ús responsable, en clau de gènere, de les xarxes socials. Més informació sobre el taller en aquest enllaç.

dissabte 28 de novembre

paperera masclismeA més, l'Ajuntament aposta per visibilitzar la causa penjant dues pancartes amb el lema: "Per combatre les violències masclistes, Planta cara  #NoCallis #No callem" i el domàs que tradicionalment les dones de Sàlvia col·loquen cada any al balcó d'alcaldia de l'edifici principal de l'Ajuntament. També, se suma a la campanya #dipositaaquielteumasclisme de l’Institut Català de les dones, que té com a objectiu, llençar - simbòlicament -  les actituds masclistes a les papereres.

A les 11 hores del dia 25 de novembre, es llegirà, en directe, per Ràdio Canet el Manifest d'aquesta diada.

Sàlvia penjada domàs 25N

Lectura del manifest del 25N:

Altres accions L'entitat Mares Malabaristes ha publicat aquest vídeo d'homenatge a les 40 dones que fins al mes de novembre d'aquest 2020 han perdut la vida a mans de la seva parella o exparella. 

L'entitat Fem República ha donat a l'Ajuntament de Canet de Mar papallones de color lila per poder vestir el municipi d'aquest color en aquesta data tan important. Podeu veure les papallones en alguns dels edificis més emblemàtics que tenim a Canet de Mar.

El pubillatge de Canet de Mar fa la lectura del manifest del 25N.

^