ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Àrea de Medi Ambient reparteix embuts per facilitar la recollida de l'oli usat
PUBLICAT Divendres, 20.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Embuts recollida oli usatAmb motiu de la Setmana de la Prevenció de Residus que se celebrarà la setmana del 19 al 27 de novembre, des del Consorci de Tractament de Residus del Maresme, mitjançant una subvenció del Ministerio para la Transición Ecológica, han fet arribar a l’Ajuntament de Canet de Mar uns embuts per fomentar la recollida d’oli.

Aquests embuts es repartiran, gratuïtament, a partir del pròxim dilluns 23 de novembre al mercat municipal de Canet de Mar.

Recordem que la millor forma de llençar l’oli domèstic és dipositar-lo dins d’un envàs i portar-lo a la deixalleria municipal de Canet o a la minideixalleria ubicada al mercat municipal.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Podeu accedir a totes les iniciatives, recursos i eines relacionades amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus en aquest enllaç.

^