ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Participa al taller 'A cop de likes'. Una activitat de prevenció de violències masclistes a les xarxes socials
PUBLICAT Dimecres, 18.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Portada taller 25nEn motiu del dia Internacional Contra la Violència de gènere que se celebra el pròxim 25 de novembre (25N), des de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Canet de Mar s'anima a tota la població a participar a l'activitat 'A Cop de Likes'.

El taller té com a objectiu principal fer visible que les xarxes socials també s'hi reprodueixen violències masclistes, LGTBIFòbiques, racisme i altres formes d’odi, com a extensió de l’espai físic. L'activitat també pretén que les particpants puguin detectar quins són els mecanismes que s’utilitzen, quins missatges i conseqüències genera i trobar estratègies individuals i col·lectives per combatre-ho. En definitiva, s’acompanyarà a l’alumnat per a un ús més crític i responsable de les xarxes socials, sobretot en clau de gènere.

L'activitat té una durada de dues hores i es realitzarà el pròxim divendres 27 de novembre de 17.30 a 19.30 hores.

El taller, limitat a 20 persones, el realitza l’entitat ENRURA’T i per participar-hi cal inscripció prèvia. Les persones que hi vulguin participar només han de disposar d’algun dispositiu que els permeti participar de manera telemàtica a través d’alguna de les plataformes per videoconferències. Probablement Zoom.

Per inscriure't cal omplir el formulari que s'adjunta en aquesta notícia i enviar-lo a l'adreça: canet.igualtat@canetdemar.cat

Inscripcions fins el dia 23.11.2020 (inclós).

Fitxa inscripció 'A cops de likes'

Fitxa inscripció 'A cops de likes'

Fitxer: fitxa_inscripcio_taller_a_cops_de_like_27.11.2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 159.12 kB

^