Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 06.02.2006

La Policia Local inicia aquest febrer una campanya de control d'alcoholèmia que durarà tot el mes. Es farà cada divendres a diversos punts de la població.

Des de principis de febrer, els agents de la Policia Local fan, tardes i nits dels divendres, controls d'alcoholèmia a conductors que circulen pel nostre terme municipal.

Els controls es poden fer gràcies al conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Canet de Mar i el Servei Català de Trànsit, amb l'adjudicació d'un etilòmetre evidencial a la Policia Local de Canet de Mar i a una altra localitat propera, per a tot l'any 2006.

Els controls tenen com a objectiu detectar els conductors que circulin amb vehicles a motor amb una taxa superior a la permesa. A més a més, els agents informaran els conductors sobre la incidència que l'alcohol té en la conducció, perquè cal tenir present que l'alcohol incrementa el risc d'accident fins a 400 vegades i quadruplica la probabilitat de patir lesions mortals en una col·lisió. No hem d'oblidar que un 40 % dels conductors i dels vianants morts en accident de trànsit han presentat alcohol o drogues al seu organisme, i més del 20 % de tota la mortalitat ocorreguda per l'alcohol al nostre país és atribuïble als accidents de trànsit.

Informació publicada el dilluns 6 de febrer de 2006