ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Castell de Santa Florentina acull el rodatge de 'Glow and Darkness'
Es tracta d´una sèrie basada en la vida de Francesc d'Assís, dirigida per José Luis Moreno
PUBLICAT Dimarts, 06.10.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
retall making glow and darkness

El Castell de Santa Florentina de Canet de Mar va acollir el passat dimarts 29 de setembre el rodatge de la superproducció internacional ‘Glow and Darkness’.

Es tracta d’una sèrie basada en la vida de Francesc d'Assís, dirigida per José Luis Moreno i que actualment es troba gravant en diferents escenaris de la geografia espanyola. Aquesta producció compta amb un repartiment de luxe format per estrelles internacionals com Jane Seymour (Live and Let Die), Denise Richards (Love Actually), Steve Byers (Immortals), Bruce Davison (Longtime Companion) i Dominic Andersen (The Crown). El repartiment el tanquen actors espanyols reconeguts com Eduardo Noriega (Abre los Ojos), Fernando Gil (El Príncipe), entre d’altres.

La sèrie, ambientada en el segle XII i que narra la vida de Sant Francesc d'Assís, s’estrenarà el pròxim 2021 en diverses plataformes.

L’alcalde accidental, Pere Xirau, les regidores Ana Casas, Assumpta Revoltós, Rosabel Madrid i el regidor Josep Maria Masvidal van visitar el castell per poder conèixer tot el dispositiu de rodatge.

^