Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Es preveu que aquestes recollides es puguin realitzar el primer dissabte de cada mes
PUBLICAT Dilluns, 05.10.2020

alimentsEl passat dissabte 3 d’octubre es va dur a  terme davant de diversos establiments de Canet de Mar una recollida d’aliments solidària impulsada per un grup de voluntaris i amb la col·laboració de l’Ajuntament. El projecte ‘Canet en Acció’ té com a principal objectiu proveir mensualment d'aliments  i productes de neteja i higiene personal a Canet Aliments perquè ho puguin repartir a les famílies i persones més vulnerables del municipi”.

Des de les 9 del matí fins a les 13.30 hores del passat dissabte, un grup de voluntaris es van col·locar davant de 8 establiments repartits per tot el municipi i van aconseguir recollir un total de 1.023 kg d’aliments i 249 unitats de productes de neteja i higiene.

Aquests aliments i productes van ser portats al magatzem de la Creu Roja de Canet i des d’allà, amb la coordinació de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament seran distribuïts entre les famílies més necessitades del municipi.

Recordem que la recollida d’aquest dissabte és la segona que es fa a la nostra vila. El passat 5 de setembre es va realitzar la primera recollida impulsada per ‘Canet en Acció’ on es va aconseguir recollir un total de 1.324, 22 kg d’aliments. Es preveu que aquestes recollides es puguin realitzar el primer dissabte de cada mes.

més informació NOTÍCIA | Nova recollida de 'Canet en Acció' per proveir d'aliments a totes les persones vulnerables del municipi

NOTÍCIA | 'Canet en Acció' organitza un recapte per proveir d´aliments a les persones més vulnerables del municipi