ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els alumnes de l´INS Lluís Domènech s'incorporaran al centre el pròxim 5 d´octubre
Tots els grups tornaran a fer classe presencialment dilluns, excepte un grup de 1r d´ESO que ho farà dimarts
PUBLICAT Divendres, 02.10.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

iescanetSeguint amb les indicacions dels Departaments de Salut i Educació de la Generalitat de Catalunya, tot l´alumnat de l´Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar, excepte la classe de 1r d´ESO D es reincorporarà presencialment al centre el pròxim dilluns 5 d´octubre, 10 dies després de la suspensió de l´activitat presencial i d´haver fet la quarantena indicada.

destacat insti

El grup de 1r d' ESO D, s’incorporarà al centre el dimarts 6 d’octubre, ja que en aquest grup es va detectar un cas positiu de COVID-19 el divendres 25 de setembre.

Durant la suspensió de l´activitat presencial al centre, es va dur a terme una desinfecció a fons de totes les instal·lacions per garantir un retorn segur a les aules. També cal destacar que entre el 28 de setembre i el 29 de setembre es van realitzar proves PCR a l´alumnat, professorat i personal del centre. També, entre el dia 30 de setembre i l'1 d'octubre es van realitzar proves PCR a les mares i els pares dels alumnes.

Actualment, seguint amb les aportacions fetes per les mares i els pares dels alumnes i amb les valoracions del claustre, s´està revisant el Pla d´Organització dissenyat des del centre i que va ser aprovat pel Consell Escolar. S´està determinant quines mesures es poden implementar i/o modificar per tal de garantir al màxim la seguretat dels alumnes. Aquest nou pla serà enviat a les famílies.

Per tal de tallar les possibles cadenes de transmissió i evitar la propagació de la COVID-19, cal seguir treballant per tal de conscienciar a tot l´alumnat de la importància de seguir les pautes bàsiques (mascaret, distància i rentat de mans) indicades des del Departament de Salut també fora del centre.

MÉS INFORMACIÓ

Consulta totes les novetats a través de la pàgina web de l'Institut Lluís Domènech i Montaner.

^